Uw vastgoedportefeuille in marktperspectief

 
 Wat zijn uw doelstellingen voor uw vastgoed? Behouden, uitbreiden of juist afstoten? Wilt u weten wat de trends en mogelijkheden in de markt zijn en wat dit voor uw portefeuille betekent?  Omdat we dagelijks actief zijn in de vastgoedmarkt, in Nederland en wereldwijd, weten we wat er in de markt speelt en hoe de kapitaalstromen lopen. We kennen de vastgoedmarkt als geen ander en hebben de referentietrajecten om dit te onderbouwen. We laten vervolgens zien hoe uw vastgoed in de huidige markt gepositioneerd is.

Portefeuillestrategie voor korte en lange termijn

 
Na onze analyse van de commerciële aspecten van ieder object in uw portefeuille, laten wij u zien hoe de waarde van een object van invloed is op de waarde van de hele portefeuille. Ook welke opties u met de portefeuille heeft, waarbij u optimaal van de actuele marktomstandigheden profiteert. Dit vertalen we naar een hold/sell-strategie, waarbij we zowel de stappen voor de korte als de lange termijn voor u uitwerken. Heldere inzichten, eerlijke adviezen.

Portefeuille verkopen?

 
Als u op basis van onze analyse besluit om uw portefeuille geheel of in delen te verkopen, dan zijn wij graag uw partner om dit gestructureerd en daadkrachtig te organiseren.

  • Strategische hold/sell-advies voor uw vastgoedportefeuille, inclusief waardebepaling en haalbaarheid op korte en lange termijn
  • Gedetailleerde analyse van de commerciële aspecten van uw gebouwen, factoren die de waarde verhogen of verlagen
  • Kansen binnen Nederland vanuit een wereldwijd perspectief
  • Actuele hooggekwalificeerde expertise om in korte tijd een helder beeld te schetsen met een gedegen onderbouwing

Expertise in uw sector en actuele trends

Retail

Kantoren

Woningen

Hotels

Logistiek

Zorg