• Professionaliteit, kwaliteit en slagkracht van een internationale adviseur op lokaal niveau
  • Institutionele markt toegankelijk voor niet-institutionele partijen
  • Dedicated team met expertise in uw sector

Professionaliteit, kwaliteit en slagkracht van een internationale adviseur op lokaal niveau

 
Door ons brede internationale netwerk is wereldwijd kapitaal binnen handbereik. De hechte samenwerking tussen onze zes Nederlandse kantoren waarborgt bovendien optimale en diepgaande kennis van de lokale markt.

Institutionele markt toegankelijk voor niet-institutionele partijen

 
Voor zowel institutionele als niet-institutionele partijen hanteren wij een gestructureerd, flexibel en transparant proces. Wij maken de juiste match voor een maximaal resultaat en minimaal executierisico. Dit doen wij bijvoorbeeld via ons nieuwe platform Dealflow. Dit digitale internationale platform geeft een uniek en gedetailleerd inzicht in de markt.

Dedicated team met expertise in uw sector

 
Ons grote team van vastgoedspecialisten werkt dagelijks aan uiteenlopende vastgoedtransacties met als doel een optimaal transactieresultaat. Van kantoren, retail en logistiek tot hotel, zorg- en woningbeleggingen, u kunt rekenen op onze deskundige advisering. Dedicated teams vanuit de business line Capital Markets behartigen uw belangen bij aan- en verkoop van leegstaande of verhuurde objecten, sale- & leaseback, veilingen of treden op als managing agent.