Interessant voor u?

Bezuidenhoutseweg 105

Transformatie van gedateerd naar eigentijds duurzaam kantoorgebouw

Delftse Poort

Renovatie van een ‘landmark’ in het Rotterdamse straatbeeld.
Adam Smith

Adam Smith

Nieuwe impuls om het voor nieuwe huurders weer aantrekkelijk te maken.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Ambitieuze renovatie waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Een krachtige positionering beklijft

 
De keuze van een organisatie voor een vestigingslocatie is uiteraard gebaseerd op meetbare aspecten als bereikbaarheid, beschikbaar volume of huurprijs. Maar als uw gebouw bij de eerste kennismaking al goed ‘voelt’ bij de eindgebruiker, dan vergroot u de kans op een succesvolle verhuur. Wij adviseren u en - indien van toepassing - uw reclamebureau bij het creëren van een helder gebouwconcept met een duidelijke en herkenbare identiteit. Een identiteit die aanspreekt bij de doelgroep, die aantrekkelijk is voor de potentiële huurder en zijn medewerkers. En die uitstekend is toe te passen in de marketingstrategie van uw gebouw.

Creatieve en proactieve middelen

 
iedere fase van het verhuurproces is het van belang om de juiste marketingmiddelen in te zetten. In de opstartfase zijn middelen nodig die een algemene indruk van het gebouw geven als een brochure, website of online vermeldingen van de beschikbaarheid in het gebouw (Realnext). Naarmate een eindgebruiker meer interesse toont, werken middelen op maat overtuigender. Middelen die wij met ons eigen advies- en ontwerpteam produceren, waaronder 2D of 3D testfits, een virtuele  rondleiding in het gebouw, de CBRE 360View, een op maat gemaakte huuraanbieding, events op locatie of een volledig ingerichte showroom. 

Geïnteresseerde huurders overtuigen

 
Voor elke fase creëren wij de middelen die kandidaat-huurders inzicht geven hoe hun organisatie het beste uit uw gebouw kan halen. Behulpzaam, overtuigend en met aandacht voor hun belang. Want hun belang is uiteindelijk ook uw belang.

  • Bekijk ons actuele aanbod van commercieel vastgoed via Realnext 
  • Op maat voor specifieke huurder: 2D en 3D testfits, stacking, events, showroom of bereikbaarheid/reistijden-onderzoek
  • Visuele weergave van uw kantoor via onze CBRE 360View
  • Gedetailleerde huurvoorstellen, op maat gemaakt voor een specifieke kandidaat-huurder, in een aantrekkelijk en overtuigend format

Expertise in uw sector en actuele trends

Logistiek

Kantoren

Retail