Snel alle mogelijkheden in kaart. Denken in oplossingen en in een vroeg stadium de praktische en juridische (on)mogelijkheden signaleren, dát is onze kracht. Wij begrijpen goed dat voor u als vastgoedfinancier een maximale opbrengst bij het terugvorderen van een lening van belang is. Maar het uitwinningsproces moet vooral ook haalbaar en transparant zijn. Door onze betrokkenheid bij vele vastgoedtransacties - zowel grootschalig institutioneel als kleinschalig lokaal - en door onze knowhow van vastgoedfinanciering hebben wij snel helder in kaart welke oplossingsrichting voor u optimaal is.

Compleet dossier en resultaatgerichte aanpak. Uw vastgoedlening op een efficiënte en gedegen manier terugvorderen kan complex zijn. De transparante en gestructureerde aanpak van CBRE geeft u een realistische verwachting van het eindresultaat. Wij zorgen dat het transactiedossier zo volledig mogelijk is en een goed beeld geeft van het te verkopen of te veilen vastgoed. We leggen u voor wat de opties zijn en begeleiden u in iedere stap van het proces naar de optimale invulling van uw doelstellingen. Hierbij richten we al onze aandacht op het maximale verkoopresultaat waarbij we optimaal onze brede vastgoed kennis, data en inzichten inzetten.

  • Informatiememorandum: brochure met daarin de grote lijnen inzake de vastgoedpropositie om vooruitlopend op de veiling al interesse in de markt te genereren
  • Vastgoed dataset: overzichtelijke dataset over het executoriaal te verkopen object. Direct en via het veilingplatform aan te leveren aan bieders.
  • Onderhandse biedingen: sterke focus op het realiseren van onderhandse biedingen voor creëren van optionaliteit
  • Transactieplanning en datastatus: gedetailleerde en geactualiseerde planning van het uitwinningsproces, inclusief de status van de te genereren dataset
  • Veilingbrochure: weergave van het executoriaal te verkopen vastgoed die aansluit bij de wettelijke informatie vanuit de notaris en het veilingplatform.