Interessant voor u?

Blaak 555

Transformatie naar een stijlvol en elegant multi-tenant kantoorgebouw

Lange Marktstraat 24-26

Door integrale benadering en out-of-the-box oplossing langjarig verhuurd

Bezuidenhoutseweg 105

Transformatie van gedateerd naar eigentijds duurzaam kantoorgebouw

Officia III

Gerenoveerd verborgen pareltje op de Zuidas

Beter verhuurbaar vastgoed

 
Bent u benieuwd naar opties om vastgoed commercieel succesvoller te maken? Met een integrale visie op uw vastgoed en actuele kennis van de markt transformeren wij uw gebouw naar een aantrekkelijke locatie voor huurders. Wij werken specifieke opties uit in een gedetailleerd plan voor renovatie of herontwikkeling, met juist die expertise die nodig is voor een sluitende business case om uw gebouw voor de lange termijn te kunnen verhuren.

Integrale expertise

 
Onderscheidend in onze advisering is het integraal laten samenkomen van uiteenlopende expertise. Van positionering in de markt tot architectuur en van techniek tot bouwkostenkennis. Voor volledige herontwikkeling of beperkte renovatie, ieder benodigd specialisme aan één tafel, dat is efficiënt en geeft de beste uitkomsten.

Creatieve en haalbare plannen

 
Vaak spreken beelden sterker tot de verbeelding dan woorden. Beelden van een mogelijke renovatie of herontwikkeling laten menig hart sneller kloppen. Maar wat is het verhaal achter die beelden? Bij CBRE is dit altijd het resultaat van een haalbare business case, waarin alle aspecten vakkundig benoemd, geanalyseerd en uitgewerkt zijn. Pas als wij de business case effectief en haalbaar achten, maken wij het visueel. Met heel mooie beelden.

  • Heldere, integrale visie op uw vastgoed en inzicht in de potentiële positionering in de markt
  • Integrale business case voor renovatie of herontwikkeling van commercieel vastgoed, met inzicht in de kosten en opbrengsten
  • Scenario’s voor herontwikkeling of renovatie: planvorming, vergunningentraject, technische advisering, duurzaamheid, architectuur, aanbesteding, contractvorming, realisatie van de bouw en verhuur- of verkoopvoorbereiding

Expertise in uw sector en actuele trends

Logistiek

Kantoren

Retail