Creativiteit en functionaliteit in design


Het transformatieplan voor uw gebouw is niet compleet zonder het architectonisch ontwerp. In de adviestrajecten van CBRE werken vanaf het eerste moment een inhouse architect en interieurarchitect mee die integraal onderdeel uitmaken van het projectteam. Hun designaanpak leidt tot creatieve, out-of-the-box oplossingen, die de transformatie van uw gebouw echt doen leven. U ziet direct hoe uw gebouw eruit kan gaan zien. Het hele voorstel wordt tastbaar en het ambitieniveau beter bespreekbaar. Een belangrijk middel voor besluitvorming, of het nu gaat om een esthetische upgrading of de volledig renovatie.

Ontwerpen met de eindgebruiker in het vizier


Onze diepgaande kennis van de eindgebruiker is uniek en tot stand gekomen door jarenlang met deze doelgroep te werken. Het gebruik van een gebouw moet logisch zijn, er moeten functies in komen die aansprekend zijn voor toekomstige huurders of bezoekers. Vanuit deze visie maken we een creatief concept dat een gebouw weer aantrekkelijk maakt voor verhuur of verkoop. Vervolgens werken we dit concept tot in detail uit en zorgen ervoor dat we ook daadwerkelijk realiseren wat we u hebben voorgesteld. 

Haalbaarheid gegarandeerd


Onze rol in het creatieve proces staat natuurlijk niet los van het totaalplan voor renovatie of herontwikkeling. Het voordeel van onze integrale aanpak is dat ook onze architecten zich committeren aan de kaders van het ambitieniveau, het budget en de planning. Ontwerpideeën worden direct getoetst aan de technische haalbaarheid, het kostenniveau en het belang voor de transactie- en de beleggingswaarde. De architect blijft ook betrokken gedurende de bouwbegeleiding. Dit bevordert de maakbaarheid van het ontwerp en garandeert de esthetische kwaliteit. Bovendien is het efficiënt voor het besluitvormingsproces.
  • Design in alle fasen van het ontwerpproces: Concept Ontwerp, Voorlopig Ontwerp, Definitief Ontwerp, Werktekeningen, Tekeningen Vergunningsaanvraag, Aanbestedingsdocumenten en Esthetische Bouwbegeleiding
  • Ervaren inhouse designteam met alle expertise: interieurarchitecten, architecten, CAD-tekenaars in nauwe samenwerking met bouwkundig en technisch adviseurs en projectmanagers

Interessant voor u?

Blaak 555

Transformatie naar een stijlvol en elegant multi-tenant kantoorgebouw

Lange Marktstraat 24-26

Door integrale benadering en out-of-the-box oplossing langjarig verhuurd

Bezuidenhoutseweg 105

Transformatie van gedateerd naar eigentijds duurzaam kantoorgebouw

Officia III

Gerenoveerd verborgen pareltje op de Zuidas