Financieringsexpertise in uw sector

Hotels

Een hotel financieren vereist specifieke kennis van de hotelmarkt. Wij adviseren u over de juiste (her)financiering, hypotheekaanvraag of lening voor uw hotelvastgoed. Naast een goed advies, begeleiden wij u tijdens het hele financieringsproces. Wij regelen voor u de beste financieringscondities en besparen u tijd.

Kantoorbelegging

Bent u op zoek naar een financiering voor ontwikkeling of aanschaf van een (duurzaam) kantoor of bedrijfsruimte? Onze specialisten in financiering van kantoorvastgoed helpen u bij het realiseren van uw plannen. Goed advies en scherpe financieringscondities die uw doelstellingen ondersteunen zijn altijd ons uitgangspunt.

Logistiek en industrieel vastgoed

Met de juiste (her)financiering voor uw industriële of logistiek vastgoed, kunt u nog beter inspelen op de veranderingen in de markt. Door onze ervaring van de ontwikkeling, koop en verkoop en aan- en verhuur van distributiecentra en opslagruimten kunnen wij u goed adviseren over de juiste financieringscondities en begeleiden gedurende het gehele proces.

Winkels en winkelcentra

Een goede (her)financiering is onderdeel van uw strategische belegging. Ons team heeft een sterk netwerk in de financieringsmarkt en werkt nauw samen met (internationale) retailers en beleggers in winkelvastgoed. Actuele en volledige kennis van uw sector met een snelle en integrale aanpak staat altijd voorop bij het advies over uw financiering

Woningbeleggingen

Bent u namens een woningcorporatie, institutionele belegger of als particuliere belegger op zoek naar de beste financieringscondities en goed advies over uw woningbelegging, maak dan kennis met onze specialisten. Wij kunnen u optimaal adviseren over de juiste vastgoedfinanciering van uw huidige én toekomstige woningbeleggingen.

Zorgvastgoed

Bij financiering van zorgvastgoed heeft de sector relatief nog een beperkte keuze uit een aantal Nederlandse banken, naast private investeerders en institutionele beleggers. Bent u als zorginstelling of belegger in zorgvastgoed op zoek naar de juiste (her)financiering? Ons team van specialisten heeft toegang tot de (internationale) kapitaalmarkt en biedt u veel voordelen.