Brede expertise in commercieel vastgoedfinanciering


  • De beste financieringsvoorwaarden en begeleiding tijdens het gehele kredietproces voor uw commercieel vastgoed
  • Vastgoedfinanciering voor elke sector: kantoor, retail, hotel, logistiek, woning en zorgvastgoed.
  • Uw belegging naadloos afgestemd op het onderliggende commerciële vastgoed 
  • Duidelijk, strak uitgevoerd vastgoedfinancieringsproces, geheel volgens uw verwachting


De beste financieringscondities

De markt voor vastgoedfinanciering is een specialistische omgeving die snel reageert op veranderingen in de vastgoedsector. De oplossing die enkele jaren geleden voor de hand lag, is nu vaak niet meer de juiste voor uw vastgoed. CBRE biedt u een ijzersterke combinatie van gespecialiseerde financieringskennis met vastgoedexpertise vanuit onze verkoop-, verhuur-, beheer,- taxatie- en researchteams over de gehele wereld. De financiering voor kantoor- of woningbelegging, winkelcentra, hotel, logistiek of zorgvastgoed verschilt en er worden door financiers andere voorwaarden aan gesteld. Wij zorgen voor de beste financieringsvoorwaarden die naadloos aansluiten op de doelstellingen voor uw commercieel vastgoed en organisatie. 

Wilt u investeren in vastgoed met de juiste vastgoedfinanciering?


Unieke kennis van vastgoedfinanciering.
Voor uw financieringsvraag benaderen wij de partijen die bij uw specifieke situatie passen. Uit de vergelijking van hun aanbiedingen geven wij u inzicht in condities, cashflows, rendementen en de details van het kredietproces. Wij adviseren u over de mogelijkheden en aandachtspunten, altijd in relatie tot het specifieke vastgoed. Met deze geïntegreerde aanpak voor uw vastgoedfinanciering bespaart u veel tijd en werkt u toe naar een goed onderbouwde besluitvorming. Bovendien kunt ú zich focussen op uw vastgoedstrategie.

Voorspelbaar en planmatig proces. De (nieuwe) aanbieders van vastgoedfinancieringen werken wereldwijd en hanteren ieder hun eigen acceptatieproces. Wij kennen de verschillen tussen de partijen en weten aan welke informatie en analyses zij behoefte hebben. In onze minutieuze voorbereiding, inclusief financiële modellering, spelen wij daarop in en maken het financieringsproces voorspelbaar. Vaak verloopt het traject daardoor sneller en is flexibel reageren op nieuwe ontwikkelingen eenvoudiger.

Financieringsproducten voor uw vastgoedinvestering

Optimale vastgoedfinanciering

Optimale vastgoedfinanciering, in een voorspelbaar, transparant proces met een helder omschreven resultaat dat exact uw doelstellingen voor rendement, risico en timing invult.

Voortgangsrapportage

Voortgangsrapportage waardoor het proces, de gebruikte informatie en de te verwachten resultaten voor u constant inzichtelijk zijn en u kunt bijsturen waar mogelijk.

Informatiememorandum

Informatiememorandum met diepgaande transactieanalyse en financiële modellering gericht op potentiële financiers, om het proces transparant, voorspelbaar en snel te laten verlopen.

Financieringscalculatie

Financieringscalculatie met een uitgebreide vergelijking van de aangeboden condities, resulterende cashflows en rendementen, inclusief details van het kredietproces.

Interessant voor u?

Equity Estate

Een geschikte financier voor twee single tenant logistieke objecten