Beleggingsmarkt volledig in beeld

 
Bij het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille hoort de uitbreiding met nieuwe objecten. CBRE is uw gesprekspartner om een volledig beeld van de markt te schetsen en objecten te identificeren die uw beleggingsstrategie versterken. Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de beleggingsmarkt zijn van onschatbare waarde. Wij adviseren u bij het selecteren van de juiste objecten en hoe de eigenaar het beste benaderd kan worden om de koop aan u te gunnen.

Structuur in het aankoopproces

 
Indien u een object wilt aankopen of mee wilt bieden in een tender procedure, is een transparante en gestructureerde aanpak van belang. Op die manier zal de acquisitie daadwerkelijk voldoen aan uw verwachtingen en vastgoedstrategie. Onze aanpak is proactief en biedt structuur. Van meet af aan geven wij u inzicht in de te nemen stappen en op welke risico’s gestuurd moet worden. Wij adviseren u in iedere fase en zorgen voor een snel en grondig due diligence proces, zowel commercieel als technisch. U krijgt een compleet dossier waarop u uw beslissing kunt baseren. 

Focus op een solide transactie

 
Ons streven naar de hoogste kwaliteit betekent dat wij alles in het werk stellen om de transactie tot een goed einde te brengen. Ieder detail van de deal wordt beoordeeld, ieder risico op waarde geschat. Overigens niet alleen van het vastgoed zelf, maar ook van de partij die het vastgoed aanbiedt. Betrouwbaarheid en zekerheid, dat is waar het om gaat. 

  • Onze diepgaande kennis van de beleggingsmarkt en groot relatienetwerk bieden zekerheid op de mooiste deals
  • Een gestructureerde aanpak in het aankoopproces geeft kwaliteit en risicobeperking
  • Commerciële en technische due diligence door eigen interne adviseurs geeft een soepel en efficiënt verloop van het proces
  • Sterke onderhandelingskracht op basis van ruime ervaring, kennis, en kunde , gebaseerd op feiten en cijfers in een solide opgebouwd dossier

Expertise in uw sector en actuele trends

Retail

Kantoren

Woningen

Hotels

Logistiek

Zorg