Concrete concepten door co-creatie


Flexibele werkruimte creëren, fors verduurzamen of bouwen aan een toekomstbestendige portefeuille: huisvestingsvraagstukken worden steeds complexer. Om tot antwoorden te komen, is een veelomvattende maatwerkaanpak nodig die met zo veel mogelijk eisen, wensen, belangen en dynamieken rekening houdt. Daarom ontwikkelden CBRE en strategiebureau Fronteer samen de Creative Camp, een werkwijze gebaseerd op co-creatie.

In een Creative Camp komen experts van binnen en (ver) buiten je organisatie bij elkaar om je vastgoedvraagstuk op te lossen. Samen met jou, op dezelfde plek en hetzelfde moment. Dat levert verrassende concepten op vanuit een breed perspectief. Antwoorden om direct op door te bouwen.

Mainfilm CBRE CC v42 NL SUB audio lvl00002409Still006

 

Creative Camp: zo werkt het

 

Met een Creative Camp vind je verrassende antwoorden op complexe huisvestingsvragen, doordat je met verschillende experts dedicated aan een oplossing werkt. Maar het is ook een werkvorm die energie geeft. Een Creative Camp helpt je om uit te zoomen, afstand te nemen van je dagelijkse werk en opnieuw geïnspireerd te raken.

Iedere Creative Camp volgt een beproefde opzet waarmee je gezamenlijk verschillende oplossingsrichtingen verkent. Afhankelijk van hoe ingewikkeld je vraagstuk is, duurt dit één of meerdere dagen.
De kracht van een Creative Camp zit in de expertise die bij elkaar komt. Zo nodigen we verschillende vertegenwoordigers van je organisatie uit om deel te nemen. Hierdoor ziet ook je uiteindelijke oplossing er anders uit. Het resultaat kan een visiedocument of trendrapport zijn, maar ook een concreet programma van eisen of heldere designbrief. Net wat je nodig hebt.


Ik wil meer weten

 

Drie verhalen als voorbeeld

 

Een gedeelde visie op een nieuw hoofdkantoor, concrete plannen voor een ingrijpende werkplek-upgrade, de kaders voor een vernieuwd jeugdzorgcomplex: Creative Camp heeft uiteenlopende partijen met een vastgoedvraag op weg geholpen.

iHub - Rijnhove 2.0

iHub - Rijnhove 2.0

Flexibel vastgoed in de zorg: de eerste stap naar een jeugdzorgterrein van de toekomst. 
Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate

Een eigentijdse kantoorinrichting mét proeftuin voor nieuwe ideeën, op het hoofdkantoor van Schiphol Real Estate.
HDI

HDI

Nieuw hoofdkantoor als aandrijver van cultuurverandering: zo vond HDI een beter thuis in Rotterdam.