Projecten in beeld


Herontwikkelingen, renovaties en transformaties kun je hier op de voet volgen. Bekijk hoe een verouderd gebouw in een paar stappen volledig vernieuwd en gemoderniseerd wordt.

NSI maakt monumentaal Bentinck Huis future proof

Voor kantoorbelegger NSI was het de eerste keer dat ze een leegstaand pand aankochten. En de lat lag meteen hoog, want het statige Bentinck Huis in Den Haag was toe aan een grondige renovatie. Omdat dit het eerste herontwikkelingsproject van NSI was, haakte CBRE aan. Als ervaren ‘gebouwtransformateur’, adviseur en projectmanager.
Antonian Amsterdam

Antonian Amsterdam

Antonian is een kantoorgebouw dat volledig getransformeerd wordt naar een unieke omgeving waar werk- en leefcomfort samenkomen. Het pand ligt op een zichtlocatie langs de A10 in Overamstel, Amsterdam. Vroeger was hier het hoofdkantoor van V&D gevestigd. De naam Antonian komt dan ook van Anton Dreesman, die met zijn V&D het eerste warenhuis van Nederland oprichtte.
Zeestraat & Bazarstraat Den Haag

Zeestraat & Bazarstraat Den Haag

CBRE Development Services gaat, in samenwerking met Kentie en Partners Architekten, acht rijksmonumentale panden en een jaren ‘70 gebouw aan de Zeestraat en de Bazarstraat in Den Haag volledig renoveren.