Toekomstbestendig vastgoed


In onze integrale aanpak combineren we technische en bouwkundige kennis met kennis van architectuur, bouwkosten, duurzaamheid, beleggers- en gebruikersmarkten. Wij weten wat er voor een succesvolle verkoop- of verhuurtransactie nodig is. Een volledig onderbouwde businesscase met een focus op de lange termijn als basis voor uw beslissing.

Gericht op échte waardeontwikkeling


  • Unieke out of the box oplossingen
  • Integrale expertise
  • Focus op succesvolle transactie en maximaliseren van de waarde
  • Duurzame herontwikkeling met langetermijnperspectief

Projecten Development Services

Renovaties, aanpassingen, herontwikkelingen. Ons Development Services team is hier dagelijks mee bezig. Bekijk hier een deel van onze projecten.

Onze diensten

Vakkundig management van uw bouwproject met een uitstekende uitvoering en een vlekkeloze oplevering als resultaat.
Hoogwaardige kennis van gebouw en techniek, toegepast door pragmatische adviseurs, gericht op de waarde van de belegging.                                                                  
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Aansprekende architectuur voor renovatie en transformatie van gebouwen die daardoor weer marktconform en aantrekkelijk worden voor eindgebruikers.
Beoordeling en analyse van uw vastgoed op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied voor uw aan- of verkooptransactie.
Effectieve marketing en positionering van uw gebouw voor een herkenbare identiteit, sterke aantrekkingskracht op eindgebruikers en een succesvolle verhuur.

Interessant voor u?

Lange Marktstraat 24-26

Door integrale benadering en out-of-the-box oplossing langjarig verhuurd

Positioneren van winkelcentra

Frank Geuze over de juiste huurdersmix in winkelcentra