redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Marco Hekman 800x604

Marco Hekman

Managing Director Continental Europe, Voorzitter Bestuur CBRE Nederland

Covid-19 update: Marco Hekman vertelt over de huidige corona maatregelen en de impact daarvan op CBRE.

Marco Hekman Managing Director Continental Europe, Voorzitter Bestuur CBRE Nederland
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam

Met data en gezond verstand kijken wij vooruit

Nu de nieuwe werkelijkheid begint door te dringen is het zaak dat we vooruit kijken. De toespraak van premier Rutte heeft ook ons geïnspireerd. Alleen samen kunnen we vooruit. Met gezond verstand, ondernemerschap en oog voor elkaar kunnen we ook nu op een positieve manier het verschil blijven maken.

CBRE Nederland monitort de situatie dagelijks en heeft waar nodig voorzorgsmaatregelen getroffen in lijn met de richtlijnen van de regering. Voor onze klanten komt er op neer dat er voor nu niets verandert in onze dienstverlening en de kwaliteit die ze daarvan mogen verwachten.


CBRE Nederland open maar kantoren gesloten

Voor al onze medewerkers geldt dat zij naar advies van het RIVM de komende drie weken vanuit huis werken. Ze blijven ongeacht hun werkzaamheden goed bereikbaar en zijn uitgerust met de (digitale) hulpmiddelen die ze nodig hebben om de best mogelijk service te verlenen. Het is een vreemde situatie maar we zijn ervan overtuigd dat we hier goed op voorbereid zijn, ook op afstand kunnen we als CBRE impact maken.

Het enige dat voor nu verandert is het persoonlijke, fysieke contact. Aangezien dit afgeraden wordt vragen we onze medewerkers daar waar mogelijk zoveel mogelijk telefonisch of liever nog via video conferencing in contact te blijven met hun relaties. Bovendien zijn onze kantoren gesloten, dus helaas kunnen we klanten en partners niet ontvangen voor een kop koffie. Als het goed is gaan onze klanten deze periode dus behalve onze gastvrijheid helemaal niets missen in onze de dienstverlening.


Data leidend

Als betrouwbare partner op het gebied van vastgoedadvies en -data hopen we waar en wanneer mogelijk ons netwerk te updaten over marktontwikkelingen. We houden dit natuurlijk scherp in de gaten, via onze internationale Covid-19-website wordt op dit moment al actief beschikbare informatie gedeeld. Aangezien de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen is het nu nog lastig te zeggen wat de lange termijn effecten van het virus zullen zijn voor onze lokale markt. Zodra we daar inzichten over hebben, zullen we dit delen.

In de tussentijd zijn het bestuur en je vaste contact persoon van CBRE Nederland persoonlijk bereikbaar voor al je vragen. Heb je een uitdaging of wil je gewoon even iets overleggen, neem dan vooral contact met ons op.

We houden contact!
Marco Hekman Managing Director Continental Europe, Voorzitter Bestuur CBRE Nederland
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam