Editie 1: The Future of Work


Op 17 september vond onze eerste Core Talk plaats over The Future of Work. Met diverse experts bespraken we zowel de zegeningen als de keerzijde van thuiswerken. Samen keken we vooruit naar een mixed reality, waarin kostenbeheersing, productiviteit en vitaliteit samengaan. Nieuwsgierig? Houd deze pagina dan in de gaten voor de aftermovie en meld je aan voor editie 2!
Ik meld mij aan voor editie 2 van Core Talks op 12 november van 16.00-17.00 uur

Dit waren onze sprekers 
Jitske Kramer
Antropoloog

Door corona zijn verschillende werktrends in een enorme stroomversnelling beland. Er zijn onomkeerbare veranderingen. En dat vraagt om een andere vorm van leiderschap. Hoe werken dit soort extreme veranderingsprocessen in organisaties? Wat vergen ze van de mensen die ze ondergaan en de leiders naar wie we kijken?

Jitske Kramer is corporate antropoloog en deelt tijdens haar keynote inzichten van over de hele wereld. Met praktische handvatten zodat leiders en teams weer weten wat hen te doen staat.


Ramon Beijen
CBRE Creative Director

Vanuit organisatieperspectief wordt vastgoed vaak gezien als noodzakelijke kostenpost: dure muren en meters. Maar de reële waarde van vastgoed wordt vertegenwoordigd door wat er binnen die muren en op die vierkante meters gebeurt. De intrinsieke motivatie om dagelijks naar kantoor te gaan heeft namelijk veel minder met productie, output en targets te maken dan met het verlangen om ergens bij te horen en onderdeel te zijn van een groter geheel om met gelijkgestemden iets te maken of bedenken dat ertoe te doet.

Ramon Beijen bespreekt de rol én het design van een kantoor in een hybride werk realiteit.


Sarai van der Heide
CBRE Host

Sarai heeft tijdens deze Core Talk de touwtjes in handen en verbindt in haar rol als moderator de verschillende onderwerpen die aan bod komen.


Angie Smets

Studio Director & Executive Producer - Scale-up in tech scene

Een relatie van CBRE neemt per september haar intrek in een gloednieuw kantoor op de Nieuwezijdse Voorburgwal. Hoe is het concept voor dit pand tot stand gekomen? En welke impact heeft de corona uitbraak op het traject én het design gehad? We gaan in gesprek met de Studio Director & Executive Producer bij een scale-up in de tech scene.