Editie 4: Hybride werken in de praktijk


Thuiswerken is niet langer de norm, net als de hele werkweek op kantoor doorbrengen. De weg is vrij voor hybride werken: aan de slag op jouw werkplek naar keuze, of dat nu thuis, op kantoor of ergens anders is. Het traditionele kantoor krijgt daardoor een andere functie. Collega’s ontmoeten elkaar hier om samen te werken en te overleggen, maar zijn er vaak niet dagelijks te vinden.

Organisaties komen zo voor nieuwe uitdagingen te staan. Want hoe zorg je dat meetings effectief zijn als een deel van je medewerkers op locatie werkt, en de rest vanuit huis inlogt? En hoe waarborg je gelijkwaardigheid als niet iedereen even zichtbaar is op kantoor? Tijdens de vierde editie van Core Talks geven we een podium aan sprekers die ideeën hebben ontwikkeld over hybride werken in de praktijk. Van binding met het bedrijf tot de vrijdagmiddagborrel, en alles daartussenin.

Nieuwsgierig naar de Core Talk: Hybride werken in de praktijk?

Meld je aan

Dit is de line-up van Core Talk #4 


 

Lauren
Lauren Razavi
Tech policy fellow bij het Tony Blair Institute for Global Change

Lauren is schrijver, spreker en beleidsadviseur en leeft al sinds 2013 als digital nomad. Eind dit jaar verschijnt haar eerste boek Global Natives: The New Frontiers of Work, Travel, and Innovation bij uitgeverij Holloway. Daarnaast is Lauren tech policy fellow bij het Tony Blair Institute for Global Change, waar ze een beleidsproject leidt over hybride werken.Maaike en Daan
Daan van der Velden & Maaike Boné 
Data & Business Development & Executive director Advisory and Transaction bij CBRE

Daan en Maaike laten zien hoe je met data kunt bepalen welke manier van hybride werken bij een organisatie past, en hoeveel vierkante meters daarvoor nodig zijn. Om deze informatie inzichtelijk te maken, ontwikkelde Daan samen met collega’s het dashboard ‘The Hybrid Footprint Calculator’, waarvan je een demo krijgt. Maaike is bij CBRE verantwoordelijk voor de occupier business in de kantorenmarkt en is daarnaast bestuurslid van CBRE Nederland. 


Emily en Christiaan
Emily Reijnierse & Christiaan Huizinga
Senior Innovation Consultant bij Deloitte & Consultant Workplace Strategies bij CBRE

Deloitte en CBRE werken samen aan het ontwikkelen van een futureproof hybride werkomgeving voor Deloitte. Emily Reinierse heeft bij Deloitte het Hybrid Meeting Experiment begeleid met de focus op AV oplossingen voor hybride meetings. Christiaan Huizinga, workplace consultant bij CBRE, werkt op dit moment aan de pilots voor het hybride werkplekconcept voor Deloitte. In een dubbelinterview vertellen zij over hun learnings en ervaringen.

Michèle
Michèle Hol

CBRE Host

Michèle heeft tijdens deze Core Talk de touwtjes in handen en verbindt in haar rol als moderator de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

 

Recording Core Talk 4


Kijk de Core Talk over hybride werken terug via de recording hieronder.