Over CBRE

Bestuur CBRE Nederland

Het bestuur van CBRE Nederland wordt gevormd door Marco Hekman, Irene Flotman, Maaike Boné, Pieter Frederix, Erik Langens, Willem Rodermond, Mark Spiering, Michiel de Bruin en Maarten van Wendel de Joode (afgevaardigde namens medewerkers). Deze bestuursleden vertegenwoordigen ieder hun eigen onderdeel van de organisatie en zijn nauw verweven met CBRE internationaal. De samenstelling van het bestuur doet recht aan de breedte van onze dienstverlening en de diversiteit van onze organisatie. Samen zorgen zij ervoor dat CBRE op alle vlakken en naar alle stakeholders essentiële meerwaarde levert.

Bestuur CBRE Nederland

Marco Hekman

marco-hekman-headshot-630x840
"Als je met mensen samenwerkt die altijd het beste van zichzelf geven, dan geeft dat een geweldige kick. Je voelt en ziet dat iedereen ervan geniet en dat er de mooiste resultaten uitkomen. Dat is echt kenmerkend voor CBRE!”

Marco Hekman

Managing Director Continental Europe, Voorzitter Bestuur CBRE Nederland

Bekijk profiel

Irene Flotman

irene-flotman-headshot-630x840
"Ik ben trots op CBRE en op onze mensen. We maken heel mooie stappen met elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat wij anders zijn, dat wij echt iets kunnen toevoegen. Ik ben bevoorrecht om op dit moment op deze plek te zijn.”

Irene Flotman

Managing Director (COO)

Bekijk profiel

Erik Langens

erik-langens-headshot-630x840
"De professionalisering en internationalisering van de Nederlandse vastgoedmarkt interesseren mij en CBRE loopt voorop als het gaat om deze trends. Door mijn ervaring en de vele services van CBRE kan ik echt waarde toevoegen voor onze cliënten."

Erik Langens

Executive Director Investment Properties

Bekijk profiel

Maaike Bone

maaike-bone-headshot-640x840
“Zowel binnen als buiten CBRE werken we dagelijks samen met enorm gedreven en creatieve mensen. Met enthousiasme zet ik me ervoor in om deze krachten te bundelen om zo goed mogelijk advies te geven over huisvesting aan onze klanten.”

Maaike Bone

Executive Director Advisory & Transaction Services | Occupier

Bekijk profiel

Mark Spiering

mark-spiering-headshot-630x840
"Binnen CBRE ontmoet ik veel bevlogen mensen met passie voor hun vak. Deze omgeving haalt het beste in mij naar boven en maakt samenwerken tot co-creatie. Klanten die dit ervaren gaan ons zien als hun 'partner in business'."

Mark Spiering

Executive Director, Head of Property Management

Bekijk profiel

Pieter-Frederix

pieter-frederix-headshot-630-840
"Het lukt ons om kennis en expertise op alle vlakken van het vastgoed te verbinden. Dit geeft klanten de mogelijkheid om met ons te werken aan creatieve en marktgerichte oplossingen. Ik geloof oprecht dat we hiermee een unieke meerwaarde bieden."

Pieter-Frederix
 
Senior Director Development Services

Bekijk profiel

Willem-Rodermond

willem-rodermond-headshot-630x840
"Bij de mensen in dit bedrijf zit ongelofelijk veel kennis over de vastgoedmarkt. Door deze kennis te analyseren en op de juiste manier over te brengen aan opdrachtgevers kunnen zij de juiste beslissingen maken. Hier krijg ik energie van."

Willem-Rodermond 

Executive Director Valuation & Advisory Services

Bekijk profiel

Michiel de Bruin

michiel-debruin-headshot-630x840
“De kennis en het netwerk dat er binnen CBRE beschikbaar is, is ongeëvenaard. De uitdaging is om in alles dat we doen te zorgen dat de juiste mensen op een natuurlijke, doelgerichte en efficiënte manier worden betrokken in de benodigde samenwerking.”

Michiel de Bruin

Executive Director Capital Markets, Top City Leader

Bekijk profiel

Maarten van Wendel de Joode

maarten-vanwendeldejoode-headshot-630x840
“CBRE heeft een heleboel gemotiveerde en slimme mensen in huis. In mijn rol geef ik onze collega’s meer inspraak binnen de besluitvorming. Zo verstevigen we onze organisatie van binnenuit, blijven we één geheel en worden alle stemmen gehoord.”

Maarten van Wendel de Joode

Associate Director Capital Markets, afgevaardigde namens medewerkers

Bekijk profiel