Spacesizing: zoeken naar de ideale mix

Spacesizing: zoeken naar de ideale mix

Lege werkvloeren, daar moet je iets mee. Alléén besparen op werkplekken is zeker een oplossing, maar ook riskant. Lees daarom eerst waar je rekening moet houden bij een hybride werkplekstrategie.

Core Talks by CBRE

De Core Talks by CBRE zijn uiteenlopende kennissessies waarin we focussen op onderwerpen die we als werknemers, werkgevers en ondernemers gemeen hebben. Na een succesvolle 1e editie organiseren wij op 12 november de tweede Core Talks.

Vastgoed en COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus op de vastgoedsector en welke ontwikkelingen zijn er gaande? Op onze Covid-19 pagina's lichten we onderwerpen uit voor eigenaren en eindgebruikers van vastgoed.

The Core

De manier waarop we werk inrichten verandert. Met The Core, onze nieuwe vestiging in het Schinkelgebied in Amsterdam, brengen we de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, technologie, samenwerken en gezondheid tot leven. Het interieurdesign krijgt internationale erkenning: het won twee Frame Awards voor 'Large Office of the Year 2020'.

The Real Impact Project

CBRE wil met jou 25% van de totale CO2-reductiedoelstelling in Nederlands commercieel vastgoed realiseren.

We kunnen je vertellen waarom wij jouw partner voor vastgoedbeslissingen zijn

Maar liever laten we onze projecten voor ons spreken

Trends

Volg ons op LinkedIn voor de nieuwste vastgoedontwikkelingen en actuele vastgoedtrends.

Nieuwsbrief

Onze analyses en rapporten ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Werken bij CBRE

Wij bieden ambitieuze talenten een inspirerende werkomgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wanneer jij beter wordt en groeit, doen wij dat namelijk ook.