Core Talks by CBRE

De Core Talks by CBRE zijn uiteenlopende kennissessies waarin we focussen op onderwerpen die we als werknemers, werkgevers en ondernemers gemeen hebben.

Realising potential in sustainability

Bouwen aan de vastgoedoplossingen van morgen betekent vandaag in actie komen op het gebied van duurzaamheid. Wij kunnen jou helpen bouwen aan een duurzame toekomst.

NSI maakt monumentaal Bentinck Huis future proof

Het Bentinck Huis in Den Haag is een gebouw met historie. Samen met NSI brachten we het monumentale pand mét jaren 90-aanbouw naar de 21ste eeuw. Lees het verhaal van NSI

Guerrilla Games vindt een nieuw thuis in het oude Telegraafgebouw

Guerrilla verhuist naar een karakteristiek pand, dat we in co-creatie omvormden tot een bruisende plek die het creatieve proces van Guerrilla in alles ondersteunt.

Catella Residential maakt impact met pan-Europees woningfonds

Samen met het Capital Advisors-team van CBRE Nederland bracht Catella het eerste Europese impactfonds voor woningen op de markt. Een primeur die smaakt naar meer.

Werken bij CBRE

Wij bieden ambitieuze talenten een inspirerende werkomgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wanneer jij beter wordt en groeit, doen wij dat namelijk ook.

The Core

De manier waarop we werk inrichten verandert. Met The Core, onze nieuwe vestiging in het Schinkelgebied in Amsterdam, brengen we de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, technologie, samenwerken en gezondheid tot leven.

Real Estate Market Outlook 2021

Hoe herstelt de vastgoedbeleggingsmarkt van het coronajaar 2020? Die vraag staat centraal in onze Real Estate Market Outlook 2021. We belichten trends, zoomen in op vastgoedsectoren en spreken datagebaseerde verwachtingen uit.

Vind diensten in verschillende soorten vastgoed en bedrijfstakken.

Vind de juiste investering of leasemogelijkheid.

Bekijk de laatste inzichten en rapporten over de vastgoedmarkt.

Maak contact met de beste vastgoedexpert op elke locatie.