Als marktleider op het gebied van commercieel vastgoed bieden we met onze marktkennis, datagedreven inzichten en investeringsadviezen oplossingen waarmee het maximale uit je portefeuille gehaald kan worden – ongeacht omvang, sector en regio.

Meer informatie

Wat we doen

Insights & Research

Marktkennis en inzichten over de hele wereld

Wij onderzoeken en analyseren trends en kansen, in Nederland en wereldwijd. Hiermee komen we tot waardevolle inzichten waarmee u uitstekend onderbouwde vastgoedbesluiten kunt nemen.

Bekijk Insights & Research

Diensten

De vastgoedoplossingen van morgen

Onze diensten:
- Design & projectontwikkeling
- Investeren, financieren & taxeren
- Vastgoed- & portfoliobeheer
- Huisvesting & locatiekeuze
- Bedrijfsoptimalisatie

Bekijk onze diensten

Carrières

Doe met ons mee

Wij bieden ambitieuze talenten een inspirerende werkomgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wanneer jij beter wordt en groeit, doen wij dat namelijk ook.

Bekijk vacatures

Laatste insights

Wij werken samen met

 • Case study

  Centre Court

  Interior Design Centre Court

  Centre Court van Bouwinvest is klaar voor een tweede leven. Met z’n hoge ramen en strakke gevelbelijning straalt gebouw Centre Court in Den Haag tijdloze statigheid uit.

 • Case study

  Le Mirage

  Interior Design Le Mirage

  De entree is het visitekaartje van elk pand en kan een echte huurdersmagneet zijn als je een multi-tenant gebouw hebt. Maar dan moet die ruimte wel een verpletterende eerste indruk maken bij bezoekers. Dat kon bij Le Mirage beter.

 • Case study

  Achmea

  Achmea, een internationale verzekeringsmaatschappij, vond dankzij de inspanningen van CBRE in korte tijd een nieuwe huurder en koper.