redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard

LIKE, SHARE, TWEET? @PROVADA WE MEET!

Time for a #realconnection. We zien u graag in hal 12, stand 13.

CBRE op Provada 2017

Dit jaar staat het thema ‘Connecting the future’ centraal tijdens Provada 2017. Ook in de vastgoedsector maken de vele innovaties en trends het noodzakelijk om als bedrijf verder te kijken dan alleen de dag van vandaag. Als CBRE proberen wij hier op in te spelen, onder andere door de ontwikkeling van onze Iris Insight app en ons onderzoek naar het gezonde kantoor van de toekomst

We willen er echter niet aan voorbij gaan dat Provada voor ons ook vooral het moment is waarop we elkaar weer eens de hand schudden en face to face spreken. Horen en zien hoe het met u gaat onder het genot van onze inmiddels beroemde scroppino’s. Dus wilt u even bijkomen van alle futuristische indrukken die u tijdens Provada opdoet? Kom dan vooral bij ons langs op onze stand: hal 12, stand 13!


Programma


U zult ons tijdens Provada weer op verschillende podia zien. Hieronder vindt u een overzicht van ons programma.


Zorgbeleggen op de kaart

Woensdag 31-05 | 15:15 - 16:15
Forum 2, Hal 12

Jeroen Hermus (Director Healthcare) neemt ons mee in de (zorg-) vastgoedbeleggingsmarkt. Voor wie is het toekomstige zorgvastgoed eigenlijk interessant, welke smaken zijn er te onderscheiden en wat zijn de perspectieven en risico’s? Aan de hand van 5 stellingen wordt vanuit het perspectief van een corporatie, een belegger, een zorginstelling en een bank naar het onderwerp gekeken.

LEES MEER


CBRE Drinks

Woensdag 31-05 | 16:00 - 19:00
CBRE stand: Hal 12, Stand 13

Woensdag 31 mei heeft onze borrel een extra feestelijk karakter en nodigen wij u, als speciale relatie, in het bijzonder uit. Een mooi moment om te proosten op onze samenwerking!

PLAATS DIRECT IN AGENDA


De logistiek van retail

Donderdag 01-06 | 11:00 - 11:45
Retailplein, Hal 11

De opkomst van e-commerce heeft in de beleving van velen tot een tegenstelling tussen retail en logistiek geleid: "Sheds versus Shops". Machiel Wolters (Senior Director EMEA Research) laat zien dat het succes juist ligt in de integratie van deze twee ketens. Logistiek dienstverleners en informatietechnologie zijn hierin cruciaal en kunnen er in de toekomst toe leiden dat winkels opnieuw een rol als logistiek knooppunt gaan innemen.

LEES MEER


Financieringsdebat

Donderdag 01-06 | 13:00 - 14:00
International Business Lounge

Tijdens het financieringsdebat draaien we de rollen om. Op het podium treft u de ‘gebruikers’ van financiering in plaats van de financiers. Wat zijn de vraagstukken en oplossingen van toonaangevende vastgoedondernemers?

In een vraaggesprek met ontwikkelaars en beleggers gaan o.a. Jimmy Kools (Fakton) en Robert-Jan Peters (CBRE) op zoek naar hun successen en uitdagingen.

LEES MEER


Wat is er gezond aan gezonde gebouwen?

Donderdag 01-06 | 14:30 - 15:15
Arena, Hal 12

De (meer-) waarde van gezonde gebouwen wordt voor eindgebruikers en beleggers steeds belangrijker. De eerste gebouwen die een WELL-certificaat krijgen worden inmiddels ontwikkeld. Wat zijn de kenmerken van gezonde gebouwen, kost het extra en wat levert het precies op? Tim Habraken (Sustainability Specialist) gaat hier samen met de andere sprekers over in debat.

LEES MEER

Contacten

Kim Stutterheim
Marketing & Events Coordinator
+31 20 626 26 91
+31 646881408
Monara Alberg
Corporate Marketing Manager
+31 20 204 43 43
+31 631953062