redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin play-btn line-arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard

Utrecht

Snelst groeiende economie in het hart van Nederland, gelegen op het knooppunt van de belangrijkste wegen, waterwegen en spoorwegen.
 

Utrecht

Hojel City Center
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht
+31 (0)30 635 22 11

Kantoor Utrecht


Sinds 2013 heeft CBRE een vestiging in Utrecht in gebouw Hojel City Centre, middenin het Central Business District dat destijds volop in (her)ontwikkeling was. Ons kantoor heeft een warme, rustige uitstraling. De typische CBRE-kleuren en het open en toch intieme kantoorconcept vormen een spannende setting tegen het fraaie uitzicht over het centrum van Utrecht.

Ons Utrechtse adviesteam beschikt over alle vastgoeddisciplines om vastgoedeigenaren en eindgebruikers op een integrale manier te bedienen met hoge kwaliteit vastgoed- en huisvestingsdiensten. Wij kennen ieder object en elke eindgebruiker in het Central Business District en in de andere bedrijfslocaties van de stad. Zoals Papendorp, Leidsche Rijn, Kanaleneiland of Rijnsweerd.

Door onze gevarieerde opdrachtenportefeuille in Utrecht en de centrale ligging van de stad, treft u in ons Utrechtse kantoor ook regelmatig collega’s van andere vestigingen. Het versterkt de sfeer van integraal samenwerken en kennis delen, waardoor het enthousiasme voor ons vak nog verder groeit.

Utrecht

Hojel City Center
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht
+31 (0)30 635 22 11
Profielfoto van Siebe de Boo
Siebe de Boo
Director Utrecht Office
+31 (0) 30 635 22 11
+31 62 953 84 71