redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard

Rotterdam

Dynamische havenstad aan de Maas met een no-nonsense mentaliteit die goed past bij onze resultaatgerichte aanpak.

Rotterdam

Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam
+31 (0)10 300 48 00

Meer weten over de ontwikkelingen in de Rotterdamse kantorenmarkt?

Rotterdam: Nieuwe balans kantorenmarkt


In de speciale researchpublicatie Property Perspective Rotterdam 
worden de belangrijkste trends in de Rotterdamse kantorenmarkt geanalyseerd  

Lees in ons Media Centre het volledige persbericht  of download het rapport.

"Van nu tot 2020 loopt een groot aantal huurcontracten af. Het merendeel van deze huurders zal zijn huisvesting heroverwegen. Gezien de huidige leegstand, de verouderde kantorenvoorraad en de vraag naar een ander type kantoorruimte ligt de bal nu bij eigenaren en de gemeente. Zij zullen flink moeten blijven investeren om huurders te behouden en aan te trekken.

Transformatie en renovatie op goede locaties zijn hiervoor essentieel. Met name Rotterdam Central Business District, Kop van Zuid en Alexandrium zullen vanwege hun goede bereikbaarheid en multifunctionele karakter bij huurders in populariteit toenemen.”

Marco Clarijs, Director Rotterdam Office


Kantoor Rotterdam

 
Sinds 2010 heeft CBRE een vestiging in Rotterdam in gebouw Central Post. Het kantoor is een verrassende mix van de Rotterdamse werkmentaliteit, elementen van het voormalig postsorteercentrum en de internationale professionaliteit van CBRE. Het straalt samenwerking en openheid uit, kenmerkend voor de aanpak van CBRE.

Ons team in Rotterdam heeft hart voor de stad en kent de lokale vastgoedmarkt door en door. Alle commerciële vastgoedobjecten hebben wij in beeld. Grote en kleine kantoorgebouwen, industriële en logistieke objecten, zorglocaties en winkels. Of deze nu liggen aan de Coolsingel, het Weena, de Kop van Zuid, Brainpark of in de regio Groot Rotterdam.

We zijn zeer betrokken bij onze Rotterdamse klanten en altijd op zoek naar de meerwaarde die we kunnen leveren. Binnen onze opdrachten, maar ook door organisaties met elkaar in contact te brengen. We zijn er trots op dat we met dit hardwerkende team in korte tijd marktleider zijn geworden in de Rotterdamse kantorenverhuur.

Interessant voor u?

Rotterdam; The Property Perspective

Analyse van de belangrijkste trends in de Rotterdamse kantorenmarkt

Rotterdam

Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam
+31 (0)10 300 48 00
Profielfoto Marco Clarijs
Marco Clarijs
Director Rotterdam Office
+31 (0) 10 300 48 05
Profielfoto van Rene van Dijk
René van Dijk
Director Workplace Strategies & Design
+31 202044406
+31 655898842