Eindhoven

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
+31 (0)40 30 300 60

Kantoor Eindhoven


Igluu Eindhoven is gevestigd in de Lichttoren, onderdeel van het Witte Dame complex. Schuin tegenover Eindhoven CS, met parkeerplekken onder het gebouw en midden in het Eindhovense stadshart.

Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook bij kantoor Eindhoven terecht voor onze dienstverlening van A tot Z. Met specialisten in alle sectoren en ieder type vastgoed in eigen huis, werken we samen met investeerders, financiers en eindgebruikers aan oplossingen voor hun vastgoed en huisvesting. Of het nu gaat om een kantoorgebouw of een logistiek object, team Zuid Nederland is van alle markten thuis en kent de regio door en door.

Onze diepgewortelde kennis van Zuid Nederland gaat verder dan de rijke historie en de Bourgondische mentaliteit. Er gebeurt namelijk nogal wat in het Zuiden, waarvan de gezamenlijke economie inmiddels de tweede economie van Nederland vormt. Wist u bijvoorbeeld dat Eindhoven al lang niet meer alleen de Lichtstad is? Vandaag de dag wordt het in één adem genoemd met Designstad en Brainport van Nederland. Met het tweede vliegveld van Nederland, is de internationale bereikbaarheid bovendien ook nog eens dik in orde.

Een nieuw kantoor maar zeker geen nieuweling in de Zuid Nederlandse vastgoedmarkt. Door ruime kennis en ervaring te combineren met een flinke portie enthousiasme en motivatie, biedt team Zuid Nederland u ‘the best of both worlds’. 

Interessant voor u?

HERE

Drie kantoren in één tegen zeer goede financiële huurcondities

Xerox

Multidisciplinaire aanpak bij heronderhandelingen huurcontracten

Boschdijk Eindhoven

Intensieve samenwerking leidt tot onverwacht resultaat