Sectoren

Energie, olie & gas

Integrale vastgoedoplossingen voor de wereldwijde energie-, olie- en gasmarkt.

energy-oil-gas-hero-972x1297

Over

Energiemaatschappijen begeven zich wereldwijd in een constant veranderend landschap. Dit vraagt om flexibele, passende en innovatieve vastgoedoplossingen – precies wat wij doen. Zo helpen we je onder meer je bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen, kosten te drukken, risico’s te beheersen en nieuwe kansen in je vastgoedportefeuille te signaleren. Van servicefaciliteiten in het veld en huisvesting van werknemers op de meest afgelegen locaties tot kantoorhuur in de drukste metropolen: ons team van experts ondersteunt, begeleidt en ontzorgt je.

Portfoliostrategie

Veranderen je behoeften aan commercieel vastgoed als gevolg van uitbreiding of inkrimping? Dan ondersteunen we je met strategieën om je bedrijfsactiviteiten te diversifiëren, kosten te besparen, vastgoed te monetariseren, risico’s te beheersen en de efficiëntie van je portefeuille te verhogen.
 Meer weten

Facilitymanagement

Haal alles uit je cruciale vestigingen met ons integrale facilitymanagement. We werken met een wereldwijd consistent, controleerbaar en veiligheidsbewust exploitatiemodel en de beste meetsystemen – met oog voor het welzijn van je werknemers.
 Meer weten

Geïntegreerde outsourcing

Beweeg mee met een snel veranderend en wereldwijd verbonden marktlandschap met behulp van ons integrale facilitymanagement, projectmanagement en onze werkplekoplossingen.
 Meer weten

Projectmanagement en -ontwikkeling

Laat je ontzorgen tijdens projecten: ons geïntegreerde team regelt alles voor je – van planning en begrotingen tot het hele bouwproces – en levert je projecten naadloos op.
 Meer weten

Gerelateerde Diensten