Werkplekconcept ontwikkelen

Hybride werken

Hybride werken is het nieuwe werknormaal. Zelf bepalen waar je wat doet, maar mét behoud van de productiviteit en sociale verbinding.

Hybrid Work

De impact van hybride werken op de werkplek

Een nieuwe werkelijkheid

Als ook straks niet iedereen op dezelfde plek werkt, hoe zorg je dan dat het kantoor nog meerwaarde heeft? Dat medewerkers de vrijheid voelen om te werken waar ze willen, zonder dat hun productiviteit, betrokkenheid en het sociaal kapitaal van de hele organisatie eronder lijden? In onze whitepaper beschrijven we de vier pijlers waar een succesvolle hybride werkstrategie op rust: waarwordt het werk uitgevoerd, watvereist samenwerking en wieis daarvoor nodig? Ook staan we stil bij de gevolgen hiervan voor de werkplek van de toekomst. En ten slotte de overkoepelende vraag: hoedragen werkplekken bij aan de bedrijfsdoelstellingen, bedrijfscultuur en samenwerking tussen medewerkers?

Wie, Wat, Waar en Hoe

Het Spectrum van Hybride Werken Modellen

Nadat een organisatie de vragen in het Hybride Werken Framework heeft beantwoord, selecteren ze een model. Modellen variëren met een grote diversiteit over het onderstaande spectrum. Net zoals er geen one-size-fits-all-aanpak zal zijn, kiezen veel organisaties er ook voor om verschillende modellen toe te passen per afdeling of team per team.

Een complete handleiding voor hybride werken

Vraag de whitepaper aan en ontdek hoe je aan de slag kunt met een hybride oplossing die past bij jouw organisatie.

hybrid-work-cta-breaker-1424x1146

Hybride werken in de praktijk

Het verschilt per organisatie welke vorm van hybride werken het beste past. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren. Denk aan de vrijheid die medewerkers krijgen, het type werk dat ze doen en de digitale infrastructuur. Maar ook aan culturele invloeden, zoals leiderschapscultuur en samenwerkingsgerichtheid. Om je een idee te geven van de verscheidenheid aan hybride oplossingen, hebben we een aantal artikelen verzameld.

Gerelateerde inzichten

Contact opnemen

Praten over de beste hybride oplossing voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Contact