Als marktleider op het gebied van commercieel vastgoed bieden we  met onze marktkennis, datagedreven inzichten en investeringsadviezen oplossingen waarmee het maximale uit je portefeuille gehaald kan worden – ongeacht omvang, sector en regio.

Meer informatie

Wat we doen

Insights & Research

Marktkennis en inzichten over de hele wereld

Wij onderzoeken en analyseren trends en kansen, in Nederland en wereldwijd. Hiermee komen we tot waardevolle inzichten waarmee u uitstekend onderbouwde vastgoedbesluiten kunt nemen.

Bekijk Insights & Research

Diensten

De vastgoedoplossingen van morgen

Onze diensten:
- Design & projectontwikkeling
- Investeren, financieren & taxeren
- Vastgoed- & portfoliobeheer
- Huisvesting & locatiekeuze
- Bedrijfsoptimalisatie

Bekijk onze diensten

Carrières

Doe met ons mee

Wij bieden ambitieuze talenten een inspirerende werkomgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Wanneer jij beter wordt en groeit, doen wij dat namelijk ook.

Bekijk vacatures

Recente inzichten

Wij werken samen met

 • Case study

  ofi

  Render van een moderne vergaderruimte

  De b2b leverancier van cacao, koffie, zuivel, noten en specerijen verruilt haar traditionele werkomgeving nu voor een industriële hotspot in Amsterdam.

 • Case study

  Booking.com

  Entreehal van een kantoorgebouw

  In het nieuwe hoofdkantoor valt alles samen: architectuur, inrichting en functionaliteiten. De sleutel tot succes? Samenwerken en alle projectpartijen verbinden

 • Een drukke straat in een stadscentrum met een groot bakstenen gebouw

  Klanderij-Twentec is met 30.000 vierkante meter en 60 retailers het grootste gebied van Enschede. Hier kun je voor bijna alles terecht: van de grote modemerken tot kleine, ambachtelijke boetiekjes.

 • Case study

  Galapagos

  Een grote, open ruimte met verschillende tafels en stoelen die door de ruimte zijn gerangschikt.

  CBRE hielp Galapagos en liet duurzaamheid, medewerkerswelzijn en geavanceerde techniek samenkomen over de hele keten van het vastgoedproces.