Maatwerk advies in iedere fase van het financieringsproces


Ons internationale team is aanwezig in alle belangrijke Europese markten en werkt rechtstreeks met alle financiers. Deze aanpak leidt tot diepgaande (lokale en internationale) kennis van de ontwikkelingen op de financieringsmarkt. Wij bieden u de beste uitgangspositie om aantrekkelijke financieringen te realiseren onder optimale voorwaarden – wat zich uit in sterke, lange termijn relaties. Ongeacht de vastgoedsector of het transactievolume, wij adviseren in alle soorten financiering. Van acquisitie, herstructurering en/of herfinanciering.

Alle kennis en ervaring in een integraal team


  • Internationaal team van ruim 140 specialisten in vastgoedfinanciering, met een groot relatienetwerk van kapitaalverstrekkers en vastgoedpartijen
  • Heldere processen, perfectie in de uitvoering, zekerheid over het resultaat
  • Expertise van alle financieringsvormen: junior, senior, mezzanine, overbrugging, credit tenant lease, e.d.
  • Specialist in acquisitie en verkoop van leningen en leninggerelateerde diensten
  • Transparante informatie en communicatie, voorbereiding besluitvorming in ieder stadium van het proces tot en met de closing

Onze diensten

Snelle en efficiënte terugvordering van vastgoedleningen door een uitstekende voorbereiding van de verkoop van het vastgoed, onderhands of via een veiling.
Optimale (her)financiering van uw vastgoed in een transparant proces door specialisten in vastgoedfinanciering die middenin de internationale financieringsmarkt staan.
Transparant en efficiënt verkoopproces voor uw vastgoedleningen, gericht op het behalen van de optimale verkoopprijs.                           
Strategische advisering en full service beheer voor uw leningenportefeuille gebaseerd op stevig verankerde kennis van vastgoed en vastgoedfinanciering.