Meer weten over de ontwikkelingen in de Rotterdamse kantorenmarkt?
Property Perspective Rotterdam

Rotterdam: Nieuwe balans kantorenmarkt

 
In de speciale researchpublicatie Property Perspective Rotterdam
worden de belangrijkste trends in de Rotterdamse kantorenmarkt geanalyseerd  

Lees in ons Media Centre het volledige persbericht  of download het rapport.

"Van nu tot 2020 loopt een groot aantal huurcontracten af. Het merendeel van deze huurders zal zijn huisvesting heroverwegen. Gezien de huidige leegstand, de verouderde kantorenvoorraad en de vraag naar een ander type kantoorruimte ligt de bal nu bij eigenaren en de gemeente. Zij zullen flink moeten blijven investeren om huurders te behouden en aan te trekken.

Transformatie en renovatie op goede locaties zijn hiervoor essentieel. Met name Rotterdam Central Business District, Kop van Zuid en Alexandrium zullen vanwege hun goede bereikbaarheid en multifunctionele karakter bij huurders in populariteit toenemen.”

Marco Clarijs, Director Rotterdam Office

Rotterdam

Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam
+31 (0)10 300 48 00

Kantoor Rotterdam

 
Sinds 2010 heeft CBRE een vestiging in Rotterdam in gebouw Central Post. Het kantoor is een verrassende mix van de Rotterdamse werkmentaliteit, elementen van het voormalig postsorteercentrum en de internationale professionaliteit van CBRE. Het straalt samenwerking en openheid uit, kenmerkend voor de aanpak van CBRE.

Ons team in Rotterdam heeft hart voor de stad en kent de lokale vastgoedmarkt door en door. Alle commerciële vastgoedobjecten hebben wij in beeld. Grote en kleine kantoorgebouwen, industriële en logistieke objecten, zorglocaties en winkels. Of deze nu liggen aan de Coolsingel, het Weena, de Kop van Zuid, Brainpark of in de regio Groot Rotterdam.

We zijn zeer betrokken bij onze Rotterdamse klanten en altijd op zoek naar de meerwaarde die we kunnen leveren. Binnen onze opdrachten, maar ook door organisaties met elkaar in contact te brengen. We zijn er trots op dat we met dit hardwerkende team in korte tijd marktleider zijn geworden in de Rotterdamse kantorenverhuur.

Interessant voor u?

Property Perspective Rotterdam